foto

Brand- en sluitronde

Als wij een brand- en sluitronde voor u lopen, kunt u met een gerust hart uw bedrijf verlaten. U weet dan immers dat voordat het pand voor de nacht of het weekend gesloten word, één van onze serveillanten het pad zal doorlopen. Hierbij worden al uw wensen en eisen nagevolgd, eventueel aangevuld met ons advies verkregen door ervaring. Alle ramen en deuren die 's nachts of het weekend gesloten moeten zijn, worden door ons gecontroleerd en indien nodig door ons afgesloten.

Alle apparaten die uitgeschakeld moeten zijn worden gecontroleerd en indien nodig uitgeschakeld. Dat laatste geldt eventueel ook voor pc's. Alle toiletgroepen worden gecontroleerd op eventueel achtergebleven bezoekers en/of medewerkers, evenals de rest van het pand.
Voordat wij het pand verlaten dragen we er zorg voor dat alle verlichting is uitgeschakeld, met uitzondering van de nacht-/noodverlichting.

Bijzonderheden worden zowel schriftelijk als telefonisch gerapporteerd bij een door u aangewezen persoon (of personen). Het is echter ook mogelijik om deze rapportage via fax of email toegestuurd te krijgen. Als extra service bieden wij de mogelijkheid om zowel bij aankomst bij uw pand als bij het vertrek telefonisch op de hoogte gesteld te worden van bijzonderheden.